Ecokoti® Huuhtelukirkaste

Ecokoti® Huuhtelukirkaste on myrkytön ja kotimainen huuhtelukirkaste astianpesukoneeseen, jonka luonnollisten ainesosien ansiosta astiasi kirkastuvat myrkyttömästi.

Ecokoti® Huuhtelukirkastetta käytetään astianpesukoneessa astioiden kirkastukseen sekä pesutuloksen viimeistelyyn. Se on valmistettu käytettäväksi sellaisenaan, joten sinun tarvitsee vain annostella se pesukoneesi huuhteluainelokeroon. Muista lisätä huuhtelukirkastetta säiliöön säännöllisesti pesukertojen välissä.

Huuhtelukirkasteeseen on lisätty pieni osa sitruunaa parantamaan pesutulosta sekä kirkastamaan astioitasi entistä paremmin. Sitruunasta ei jää voimakasta tuoksua huuhtelukirkasteeseen.

Luonnolliset ainesosat takaavat, että astiasi puhdistuvat ja kirkastuvat täysin myrkyttömästi. Kauniin tuotepakkauksen ansiosta, sinun ei tarvitse piilottaa pulloa kaapin perälle, vaan voit pitää sitä yhtenä keittiösi sisustuselementtinä!

Huolehdi, että pesukoneesi annostelee huuhtelukirkastetta maksimimäärän. Astianpesukoneen käyttöohjeissa on usein ohjeet huuhtelukirkasteen annostelun säätämiseen.

Ecokoti® Huuhtelukirkaste on täysin myrkytön, eläinkokeeton ja kotimainen Avainlippu-tuote.

Käyttöohjeet: Kaada huuhtelukirkastetta astianpesukoneesi huuhteluainelokeroon. Säädä huuhtelukirkasteen annostelu maksimiin pesukoneesi käyttöohjeiden mukaisesti. Huuhtelukirkaste on valmista käytettäväksi sellaisenaan.

Käytä huuhtelukirkastetta ecokoti® Konetiskitablettien sekä Konetiskijauheen kanssa, sillä ne eivät sisällä kirkastetta.

INCI: Vesi (Aqua), Rajamäen Väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Sitruuna (Citrus Limon)

PH 2,8

Lasipullon korkeus: n. 20 cm
Lasipullon leveys: n. 7 cm
Tuotekoko: 500 ml
Valmistaja: SaKaMi Oy, Varkaus

7,90 €