Ecokoti® Pyykkietikka, Tutustumispakkaus 3 vaihtoehtoa

Loppuunmyyty

Ilmoita ostoskorin lisätietoihin haluamasi tuoksu (Laventeli, Piparminttu tai Metsän kutsu)
 
Ecokoti® Pyykkietikka on täysin myrkytön, eläinkokeeton ja kotimainen Avainlippu-tuote. Lyhyen ja yksinkertaisen INCI- eli ainesosaluettelon avulla tiedät mitä huuhteluainetta käytät tekstiileihisi ja millaisten ainesosien kanssa ihosi on kosketuksissa.

Pyykkietikan tuoksuina on käytetty 100 % eteerisiä öljyjä, aitoa kotimaista kuusenhavu-uutetta ja valikoima pitää sisällään myös täysin hajusteettoman vaihtoehdon. Eteeriset öljyt voivat tuoksua pullon suulta voimakkaalle, mutta pyykissä tuoksu on kuitenkin hento. Väkiviinaetikan haju ei tartu pyykkiin.

Pyykkietikka on tehokasta poistamaan vaikeita hajuja, kuten savua, hikeä ja hometta. Tämän ominaisuuden lisäksi pyykkietikka auttaa pyykinpesuainetta hankalien tahrojen, kuten kellastumien sekä öljy- ja rasvatahrojen poistossa. Väkiviinaetikka on tehokas kalkin poistaja, joten siitä on sinulle suuri apu pyykinpesukoneen hyvinvoinnin ylläpidossa ja puhdistuksessa.

Testeripullon pieni metallinen korkki sopii mainiosti pyykkietikan annosteluun: kaksi korkillista riittää yhteen pesuun. Etiketin tekstit on kirjoitettu selkeillä ja mahdollisimman isoilla kirjaimilla, jotta sinun on helppo lukea tuotteen käyttöohjeet ja ainesosat myös pakkauksen kyljestä.

Käyttöohjeet: Ravista pulloa ennen pyykkietikan annostelua, sillä eteerinen öljy ei sekoitu nesteeseen. Hajusteetonta pyykkietikkaa ei tarvitse ravistaa. Mittaa kaksi korkillista pyykkietikkaa pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon. Pyykkietikkaa voit käyttää kaikissa lämpötiloissa, kaikilla pesuohjelmilla. 

INCI (Laventeli): Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Laventeli 100% eteerinen öljy (Lavandula Angustifolia Flower Oil, *linalool) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

INCI (Piparminttu): Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Piparminttu 100% eteerinen öljy (Mentha Piperita, *L-menthol, *limoneeni, *pulegone) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

INCI (Metsän Kutsu): Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Vesi (Aqua), Uutettu havu (Picea Abies)

Eteerinen öljy voi aiheuttaa ihoärsytystä tai allergisen reaktion.

Tuotekoko: 100 ml
Valmistaja: SaKaMi Oy, Varkaus

4,00 €