Käyttöehdot


YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Maksutavat

Paytrail
Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.
Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

TILAAMINEN JA TILAUSVAHVISTUS

Pääsääntöisesti tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.kotiapuvirolainen.com ostoskorin kautta. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, asiakastiedot, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamisesta tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimituskuluihin ja palveluehtoihin.

TOIMITUSAIKA 

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle erikseen.

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Henkilökohtaisten tietojen lähettäminen verkkokauppamme kautta määräytyy tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Kotiapu Virolainen käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Toimitus- ja palautus


Toimitusehdot

Postitus lähimpään postin palvelupisteeseen. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. 
Jos valitset noudon, tuotteet varataan 7vrk ajaksi sinulle.

PAKETIN NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN

Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Lunastamattomasta paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Kaikilla asiakkailla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli toimituspäivästä on kulunut yli 14 vuorokautta, vaihto- ja palautusoikeus on päättynyt. Vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan avaamattomia alkuperäispakkauksessaan olevia käyttämättömiä tuotteita.

Ennen tuotteen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluun (info@kotiapuvirolainen.com), niin tarkistamme palautusoikeuden ja saat palautusohjeet. Vastaanotettuamme palautuksenne, saat ilmoituksen sähköpostiisi palautuksen vastaanotosta sekä siitä, onko palautus suoritettu hyväksyttävästi. Hyvitämme rahat pankkitilillesi vasta, kun tuotteen kunto on tarkistettu. Jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi, voimme kieltäytyä kokonaan palauttamasta maksamaasi summaa. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta/väärästä tuotteesta tulee tehdä asiakaspalveluumme viipymättä vastaanotettuanne tilauksenne kuitenkin viimeistään 14 vrk kuluessa. Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio asiakaspalveluumme.

PALAUTUKSEN POSTIKULUT

Asiakas on vastuussa palautuksen postikuluista. Maksat palautuskuluja saman verran kuin tilauksen lähetyskuluja.

PALAUTUSOHJEET

Tarkemmat palautusohjeet saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@kotiapuvirolainen.com